Enquête

Projectteam

Beste buurtbewoners,

Wij zijn 5 derdejaars studenten van de opleiding Fontys Pedagogiek. Op dit moment volgen wij de minor Jeugd- en Gezinsgeneralist. Voor een opdracht vanuit school zijn wij bezig met het in kaart brengen van de behoeftes van de bewoners in de buurt Gerardusplein. Hiervoor hebben wij ons aangesloten bij de organisatie Zorgsamenbuurt Gerardusplein. We hopen met onze opdracht te bereiken dat iedereen voor hulp terecht kan bij buurtbewoners en dat vraag en aanbod goed op elkaar worden afgestemd.

Tot ongeveer begin januari zullen wij in de buurt aanwezig zijn om onze opdracht uit te voeren. Tot 4 december kunt u via onderstaande knop een enquête invullen, deze is gericht op de hulp die u nodig heeft en de hulp die u eventueel kunt bieden aan andere buurtbewoners. Laat het ons weten als u mensen kent die niet over een computer beschikken en de enquête toch graag zouden willen invullen.

Begin januari zullen wij een terugkoppelavond houden voor alle buurtbewoners die geïnteresseerd zijn in de uitkomst van het behoefte onderzoek en wat Zorgsamenbuurt Gerardusplein voor u kan betekenen. De datum voor deze avond zal later bekend worden gemaakt aan u.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met ons, wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden op het volgende mailadres: studenten.gerardusplein@gmail.com.

Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens. Vanwege privacy worden de door u verstrekte gegevens alleen door Zorgsamenbuurt Gerardusplein gebruikt om vraag en aanbod samen te brengen.

Wij hopen op een mooie samenwerking met Zorgsamenbuurt & de buurt Gerardusplein.

Start de enquête